A nagyításhoz kattints a képekre.

Cégünket 2003 tavaszán alapítottuk és nyár végén nyitottuk meg autóhifi szaküzletünket. Célunk, hogy minőségi autóhifi termékeket kínáljunk elérhető áron. Figyelembe vesszük vásárlóink véleményét és termékeinket folyamatosan teszteljük, hogy mind több elégedett vásárlóval büszkélkedjünk.
Autó hifi termékeket sok helyen értékesítenek, mindenki szakértőnek hiszi, vagy tünteti ki magát de ezekben a multinacionális áruházakban nemhogy szakértőt de még eladót is nehezen találni! Ezért az autóhifi területe egy kicsit összetettebb és komolyabb területe a kereskedelemnek, ahol naprakésznek és szakértőnek kell lenni, hogy meg tudjuk állapítani mire van szüksége a vásárlónak. Ma már szinte minden autóhifi beszereléséhez autospecifikus szerelési anyagokra, átalakítókra van szükség melyek kínálatunkban mind megtalálhatók. Autóhifi üzletünk 2014 óta büszke tagja a PTM (Pioneer Tuning Műhely) csapatának melynek célkitűzése, hogy minőségi Pioneer autóhifi termékeket szakértő kezek a legnagyobb lelkesedéssel szereljenek be kedves vevőinknek!

Nálunk vásárolt autóhifit igény szerint szakszerűen beszereljük, beüzemeljük, ezt követően tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat a rendszer használatát és kezelését illetően. Autóhifi szakműhelyünk szakértő kezeit nem mindenki igényli hiszen "mindenki be tudja dobni, vagy dobatni a haverjával az autóba a vásárolt berendezéseket".?! Ugye?
Hát természetesen ez nem igaz! Sokan így gondolják aztán ha már megvan a házi ”SUFNI TUNING”, avagy KÓKÁNY művek utána keresnek meg bennünket a rendbehozatallal. Ide kattintva néhány elrettentő kép.
Minden autónak és autóhifinek meg vannak a sajátosságai, buktatói amit a tapasztalt szakember rutinszerűen és gyorsan meg tud oldani, maradandó rongálás nélkül.
Ezen kívűl egy bizonyos szett vásárlásánál figyelni kell arra is, hogy mit mivel párosítunk mert sokminden múlik rajta. pl.:nem biztos,hogy azonos márkában kell gondolkodni, mert a nagy márkák sem mindenben a legjobbak........

Kínálatunkban megtalálhatóak saját gyártású autóhifi szubládák melyek minden igényt kielégítenek, normáltól az egyedi szubládákig. Minőségi alapanyagokból, precíz összeszereléssel már országos szinten elismertek lettünk, köszönjük ezt kedves megrendelőinknek!

Kínálatunkban megtalálja a XENON szetteket is, melyekről bővebb tájékoztatót kap itt.

Ha bármilyen kérdés felmerülne forduljon hozzánk bizalommal e-mailen vagy telefonon.

TUTIautoHIFI autóhifi szaküzlet Nyitvatartási idő:
Hétfőtől-Péntekig: 10-16 óráig, ebédszünet: 12-13 óráig.
Szombaton: 9-12 óráig.

2020 Ünnepi nyitvatartás
December 24-27. csütörtök-vasárnap ZÁRVA
December 28, 29, 30. hétfő, kedd, szerda 10-16 óráig NYITVA
2020. December 31- 2021. Január 05. közt ZÁRVA!
2021. első nyitvatartási nap Január 06. szerda

Céginformáció:
Weboldal/webáruház üzemeltető, tulajdonos: Tuti Hifi Kft.
székhely/telephely: 8900 Zalaegerszeg, Ola út 8.
cégjegyzék: 2009065800 Zala Megyei Cégbíróság,Zalaegerszeg
kapcsolattartó: Kunvári Zsolt
Mobiltelefon: 0630/9742702
Információ/Rendelés: info@tutihifi.hu


TUTIautoHiFi nagyobb térképen való megjelenítése


Bicskakulcs K38 - Ford Bicskakulcs szett
Bicskakulcs K38
7 990,- Ft/db
Akció már csak 17 napig
eredeti ár: 9 990,- Ft


Bicskakulcs K46 - Ford Távirányítós Bicskakulcs szett
Bicskakulcs K46
7 900,- Ft/db
Akció már csak 17 napig
eredeti ár: 9 990,- FtAudi 03 - Audi hangszóró kiemelő 2007-től első
Audi 03
4 990,- Ft/pár

    © 2008. ZalaWare Kft.    Kezdőlap  •  Érdekességek  •  Segítség  •  Üzletünk  •  Vásárlási tájékoztató  •  Referenciák