WayteQ X850 - WayteQ GPS 4.3" kijelzővel(Eredeti ár: 23 990,- Ft) 
Akciós ár még 9 napig: 
17 990,- Ft/db 

Leírás:
Az x850 modell a 4.3"-os kijelzővel rendelkező navigációk csoportját erősíti. A kerekített ház modern formája a bekapcsológombon kívül más kezelőszervet nem tartalmaz, így minden az érintőképernyőről vezérelhető. A készülék a navigáció mellett sok hasznos funkciót rejt. Az akkumulátor cserélhető, így egy tartalékkal tovább használhatjuk az eszközt töltők nélkül is. A memória már Micro foglalatba helyezhető, ezzel is vékonyítva a készülék házát.

Kártyamentesítés
Bár sokan szeretik kártyázással elütni az időt, vannak akiket ez hidegen hagy. A Wayteq úgy gondolta, hogy a terméket 4GB belső memóriával látja el, így nem szükséges memóriakártya beszerzése, hogy a készülék funkcióit használni tudjuk. Ám azokról sem felejtkezett el a gyártó, akiknek ez kevés lenne. A készülék MicroSD-foglalattal van ellátva, így nem kell azon gondolkodnunk, hogy hogyan takarékoskodjunk a memóriahellyel. A térképszoftvert betölthetjük a belső memóriába, hogy mindig kéznél legyen, közben kedvenc zenéink, videoink a MicroSD-kártyáról játszhatók le.

Útra fel!
A navigációs műholdakkal a történő kommunikációért az erőteljes Sirf Atlas IV 500 Mhz-es processzor felelős, mely akár 40 műhold adatait is képes fogadni egy időben. A készülék navigációs szoftvert nem tartalmaz, meghagyva a vásárlónak a szabad választás jogát. Bármilyen Win CE 6.0 keretszoftverrel kompatibilis útbaigazító program segítségünkre lehet.

Nincs dugulás
A városi dugók nagyban megnehezítik a közlekedést. Ennek kikerülését segíti a TMC rendszer. Az x820 nem tartalmaz ugyan beépített vevőegységet az adatok feldolgozásához, de a gyártó felkészítette a terméket külső vevők fogadására. Ennek beszerzése után nem állhat az utunkba akadály.

Zenés utazás
Amennyiben nincs szükség a navigációs funkcióra útközben, vagy akár a szállodai szobában kiváló szórakoztatóeszköz. A legismertebb zeneformátumokat (MP3, WMA, WAV) gond nélkül lejátsza. Ha nem akarunk mást zavarni szórakozásunkkal, fülhallgatót is használhatunk.

Navigáció, vagy MP5-lejátszó?

A készülék szórakoztató funkciója nem áll meg a zenénél. Kedvenc videóinkat is megnézhetjük. Mivel a készülék több formátumot (AVI, DVIX, XVID, WMV, ASF) is ismer, így nincs szükség konvertálásra. Ez által a legújabb MP5-lejátszók sajátosságait is hordozza a készülék. Ráadásul a kifejezetten lejátszónak készült termékek viszonylag kis kijelzője helyett jól látható, élvezhető méretben videózhatunk.

Kép és szövegmegjelenítés
A multimédia lejátszókhoz hasonlóan fotóinkat (JPEG, BMP, GIF, PNG) és szöveges dokumentumainkat (TXT) is megjeleníthetjük.

Flash animációk
Az x széria újdonsága többek között, hogy újabb multimédiás funkcióval bővült. A hagyományosnak mondható zene-, videolejátszás és szövegmegjelenítés mellett már Flash animációkat is képes megjeleníteni az eszköz.

Egyszerű csatlakoztatás
A készülék könnyen csatlakoztatható PC-hez, az elterjedt mini-USB csatlakozáson keresztül. Megkönnyíti a kezelést, hogy választhatunk az Active-Sync és a cserélhető lemezes megoldás közül.

Technikai specifikáció:
Kijelző méret: 4.3" Érintőképernyős TFT LCD
Kijelző színek száma: 65 536 árnyalat
Kijelző felbontás: 480 x 272 (16:9 képarány)
Kijelző tájolása: fekvő
Processzor (CPU): Dual Core 500 MHz, SiRF Atlas IV
Memória: 2 GB (tárhelynek használható)
Memória (RAM): 64 MB (programok futtatásához)
Bluetooth: nincs
GPS-vevő: Atlas IV, (40 csatorna)
Memóriakártya: MicroSD, MicroSDHC foglalat
Hangszóró: Beépített
Fülhallgató kimenet: 2.5mm Jack
Operációs rendszer: Windows CE 6.0
USB: Mini-B USB foglalat
Akkumulátor típus: Lithium
Térkép szoftver: Opcionális
Méret: 119,6 x 76,3 x 13,5 mmA csomag tartalma:
Wayteq x850 PNA navigációs eszköz
Autós tartó (tapadókorong+kar)
Szivargyújtó töltő (autós használathoz)
Használati utasítás

WayteQ X850 - WayteQ GPS 4.3

 Kapcsolódó termékek: 
 
Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t és Magyar Forintban értendők!


Kicx PD-402 - Kicx 10 cm 2 utas autóhifi hangszórópár
Kicx PD-402
6 490,- Ft/pár
Akció már csak 9 napig
eredeti ár: 7 490,- Ft


FBK004 - Ford rádió beépítő keret
FBK004
1 500,- Ft/db
Akció már csak 9 napig
eredeti ár: 1 990,- FtHSZ. csúszósaru 4,8 - Hangszóró csúszósaru 4,8-0,5/Cu

    © 2008. ZalaWare Kft.    Kezdőlap  •  Érdekességek  •  Segítség  •  Üzletünk  •  Vásárlási tájékoztató  •  Referenciák